metal

DESPRE NOI

Nucleul echipei Sword Graphics a debutat in productie publicitara in 1994 si, dupa consolidarea experientei si largirea portofoliului, a decis sa creeze un nou standard in productia publicitara, standardul Sword Graphics! Acest lucru s-a intamplat in 2005, Ianuarie 18.

Experienta, creativitatea si increderea ne-au creat premizele de a ne dezvolta ca manufacturieri de reclama. Viziunea, pasiunea si seriozitatea  sunt unele din calitatile noastre, datorita lor am castigat increderea clientiilor nostri reusind sa oferim solutii pe care acestia sa se poata baza. Dovada in acest sens este si faptul ca au ramas si sunt alaturi de noi  de la inceputuri, devenind practic o mare familie, o familie ce an de an creste, se dezvolta si se intareste.

Am ales sloganul de „Manufacturieri de reclama” deoarece ne reprezinta foarte mult in abordarea lucrarilor. In proiectele efectuate punem acea atingere magica si imbinam tehnica moderna si precisa cu fumusetea clasica a designului „de manufactura” cautand sa gasim intotdeauna un echilibru intre originaliate si eficienta.

In relatia dezvoltata cu clientii nostri, dorim sa le venim in intampinare cu solutii complete pentru:  servicii de design, tipar digital, tipar ofset, serigrafie, tampografie, imprimare prin termotransfer, gravura si prelucrare laser, inscriptionari auto, moto, ambarcatiuni, standuri de expozitie, casete luminoase, plachete comemorative din rasina si fibra, obiecte de souvenir, si suntem deschisi la orice provocare in conceptie, executie  si manufacturare de reclama.

Ne rezervam dreptul de a fi deosebiti.